Entrenadors Personals

QUÈ SÓN ELS ENTRENADORS PERSONALS?

Els entrenadors personals són uns professionals del món de l’esport. El seu treball consisteix a ajudar a les persones a aconseguir els seus objectius, desitjos o necessitats esportius d’una manera individual i especialment adaptada a cadascú.

L’entrenador/a personal analitza l’objectiu o necessitat del seu client/a, els converteix en el seu propi objectiu i dissenya les estratègies per aconseguir satisfer-los. Totes les accions realitzades són prèviament planificades, estructurades i executades dins d’uns paràmetres esportius que sobretot cuiden el client/a.

Recomanem la contractació d’un entrenador/a personal, ja que, a més, proporciona un procés d’ensenyament i aprenentatge esportius, que serveix per a tota la vida. Els objectius poden ser molt diferents: perdre pes, augmentar la massa muscular, tonificar, aprendre a nedar, millorar marques esportives, guanyar força, o millorar la resistència cardiovascular, entre altres.

PER QUÈ UN ENTRENADOR/A PERSONAL?

Les raons per tenir un entrenador/a personal són innombrables, encara que per a nosaltres aquestes són les més importants:

  • RESULTATS: ja que és la manera més eficaç d’aconseguir resultats i aconseguir per fi els objectius marcats.
  • MOTIVACIÓ: perquè l’entrenador/a personal és capaç de motivar no solament en el moment de la sessió d’entrenament, ja que sempre està prop del procés d’entrenament.
  • DIVERSITAT: perquè la diversitat d’exercicis és molt gran i l’aprenentatge molt complet gràcies a aquesta gran diversitat d’exercicis.
  • SEGURETAT: perquè l’entrenament ha de ser a més d’eficaç segur, i l’entrenador/a personal sempre dissenya entrenaments segurs.
  • DIVERSIÓ: perquè l’entrenament pot ser avorrit si no se sap com enfocar-lo, i l’entrenador/a personal sempre dissenya entrenaments divertits.

TIPUS D’ENTRENAMENT PERSONAL

Disposem de diferents tipologies d’entrenament personal, per poder adaptar-nos a les necessitats de les persones que contracten aquest servei i així poder oferir-lo de manera més especialitzada. Tenim professionals especialment formats per a cadascuna d’aquestes tipologies.

Oferim també entrenaments accessibles per a llengua de signes i mobilitat reduïda.

FITNES
Entrenador Personal Fitnes

ENTRENAMENT PERSONAL EN FITNES

Entrenament específic per a totes aquelles persones que tenen objectius com perdre pes, guanyar massa muscular, millorar l’estat físic o aprendre a treure beneficis de l’entrenament.

AQUÀTIC
Entrenador Personal Natacio

ENTRENAMENT PERSONAL AQUÀTIC

Aprendre a nedar o a moure’s a l’aigua és molt important per a persones que no han tingut l’oportunitat d’aprendre’n durant els anys de la seva infància. Amb els nostres entrenadors especialment formats en el medi aquàtic es pot aprendre a nedar, a millorar la tècnica natatòria, a superar unes proves físiques o oposicions, o a recuperar-se d’algun tipus de lesió de la qual no es pot fer recuperació en el medi terrestre.

SALUT I ADAPTACIÓ
Nutrició

ENTRENAMENT PERSONAL EN SALUT I ADAPTACIÓ

El nostre tipus de vida sedentària i els nostres propis errors posturals fan que cada vegada més tinguem problemes musculars i articulatoris. Els nostres entrenadors personals treballen l’enfortiment dels punts febles de cadascú, per facilitar la recuperació de les lesions i per prevenir-les.

PILATES
Pilates

ENTRENAMENT PERSONAL EN PILATES

La pràctica controlada per un/a professional del mètode Pilates permet sentir-se millor en deu sessions, veure’s millor en 20, i tenir un cos nou en 30 . El Pilates és un mètode dissenyat per treballar la musculatura més profunda de l’organisme, millorant la postura, desenvolupant una major consciència corporal i, sobretot, protegint la columna vertebral.

La utilització de la màquina de Pilates Refomer garanteix una gran seguretat per a les fibres que estan en activitat i aconsegueix un múscul estilitzat i fort més preparat per enfrontar traumatismes, altes exigències o bé fatiga.

PROVES FÍSIQUES
Entrenador Personal Proves Fisiques

ENTRENAMENT PERSONAL EN PROVES FÍSIQUES

En el cas que calgui ajuda per passar unes proves físiques o unes oposicions, nosaltres disposem de les instal·lacions i el material necessaris per ajudar a superar-les. A més, també comptem amb professionals especialment qualificats per a preparar per a aquest tipus de proves.

ASSOLIMENT DE MARQUES I RENDIMENT ESPORTIU
Entrenador Personal Rendiment Esportiu

ENTRENAMENT PERSONAL EN ASSOLIMENT DE MARQUES I RENDIMENT ESPORTIU

Aquest entrenament personal està dissenyat per a tots els esportistes, ja siguin professionals o amateurs, que competeixen en proves esportives col·lectives o individuals. Es dissenyen programes individualitzats adaptant-nos en les característiques de la competició i de l’esportista.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ!

  • ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat
  • Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a: