Política de privacitat

Responsable del Tractament
L’empresa responsable del tractament de les seves dades en virtut d’aquesta Política de privacitat és:

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT
NIF: G60320132
Domicili: C/ Blesa, 27 - 08004 Barcelona
Direcció de correu electrònic: lopd@lleuresport.cat
Web: www.cemcolom.com
Telèfon: 935343306 Ext.2028
Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya , número d’inscripció 07822.

En ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT, reconeixem la importància de protegir la seva informació personal i estem compromesos a tractar-la amb responsabilitat i de conformitat amb les lleis de protecció de dades.

La present política de privacitat pretén regular tots els aspectes relatius al tractament de dades dels diferents usuaris que naveguen o faciliten les seves a través dels diferents formularis situats en la web.

Dades Personals

Una dada personal, és la informació que l’identifica o el fa identificable. A través de la web, en les caselles establertes a tal efecte recollim les dades personals que l’usuari ens comunica: Nom, cognoms, correu electrònic, telèfon, direcció postal, població, etc.així com totes aquelles dades que voluntàriament ens proporcioni a través de qualsevol de les xarxes socials de les quals l’usuari està registrat. En aquest cas, la privacitat dependrà de la configuració establerta pel mateix usuari així com dels termes i condicions de la pròpia xarxa social.

La visita de l’usuari a la web no implica que hagi de facilitar cap informació sobre les seves dades personals. No obstant això, en cas de facilitar-les, les dades seran tractades de forma lícita de conformitat en tot moment als principis i drets recollits en el RGPD 2016/679 de 26 d’abril i la LOPDGDD 3/2018 del 5 de desembre.

Finalitat, duració i legitimació del tractament
Les dades que l’usuari ens proporcioni les tractarem amb les següents finalitats:

  • Atendre la sol·licitud o petició realitzada per l’usuari a través del formulari de contacte situat a la web. Recollim i tractem les dades personals de l’usuari per poder tramitar i gestionar la seva sol·licitud, una consulta o qualsevol petició que realitza a través del formulari. Aquestes dades les conservem durant el temps necessari per complir la seva petició i durant el temps establert per la llei amb una duració mínima de 3 anys.

La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari en seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat abans d’enviar la petició. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

  • Gestió i desenvolupament de la inscripció d’una de les activitats ofertades pel Responsable a través del formulari habilitat a aquest efecte en la web. Si escau, les dades de salut sol·licitades seran tractades exclusivament amb la finalitat de poder personalitzar les activitats o entrenaments. Les dades de l’interessat es conservaran el temps que duri la nostra relació contractual i, amb posterioritat, per a poder respondre davant les eventuals responsabilitats que puguin derivar-se d’aquesta relació contractual per a complir amb els terminis legalment establerts.

La base de legitimació del tractament de les dades de l’interessat està basada en la relació contractual mitjançant la formalització de la inscripció per a la prestació del servei sol·licitat. Les dades sol·licitades són necesàries per a poder formalitzar i tramitar la seva inscripció en el centre. En cas de no facilitar-les, no podrà realizar-se la inscripció.

  • Gestionar l’alta i participació de l’usuari en el formulari de comentaris de notícies situat a la web. Aquests comentaris seran gestionats per la plataforma WordPress. Les dades facilitades les conservarem mente l’usuari no sol·liciti la baixa de la subscripció al contingut del blog i durant el temps establert per la llei amb una duració mínima de 3 anys.

La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari al registrar-se a través del formulari de subscripció al blog i en seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat abans d’enviar la seva sol·licitud. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el seu consentiment previ a la seva retirada.

  • Gestionar les experiències o opinions respecte dels productes i/o serveis mitjançant els testimonis dels usuaris que seran publicats a la pàgina web i poder ajudar altres usuaris. Les úniques dades personals que es publicaran del testimoni seran el nom i la ciutat de l’usuari. Les dades facilitades les conservarem mentre l’usuari no sol·liciti la seva revocació i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.

La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari en registrar-se a través del formulari habilitat per aquest efecte en la web i en seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat abans d’enviar la seva sol·licitud.

  • Gestionar el currículum remès per l’interessat a través del formulari habilitat per a tal efecte i incloure’l en la base de dades de candidats de l’empresa. Les dades es conservaran durant el termini màxim d’un any, transcorregut el qual, es procedirà al bloqueig de les dades durant el temps establert legalment, garantint-li un total respecte a la confidencialitat tant en el tractament com en la seva posterior destrucció.

    La base de legitimació per a gestionar i tractar el currículum de l’interessat és el seu consentiment el qual manifesta en realitzar una acció afirmativa d’enviament del mateix i seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat prèviament al seu enviament. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

  • Millorar la seva experiència en navegar per la web. Aquestes dades els conservarem mentre l’usuari no revoqui el seu consentiment al tractament d’aquestes eliminant les cookies i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.

La base de legitimació per a millorar la seva experiència en navegar per la web és el consentiment que atorga l’usuari en acceptar les cookies. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

  • Gestionar les nostres xarxes socials i enviar-li informació sobre les nostres activitats i productes. Aquestes dades les conservarem mentre l’usuari no revoqui el seu consentiment al tractament d’aquestes i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.

La base de legítimació per a gestionar les nostres xarxes socials i enviar-li les nostres activitats i novetats, és el consentiment que ens atorga per a això. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

  • Gestió i desenvolupament de la inscripció de l’usuari amb motiu de l’assistència a un esdeveniment o activitat organitzada per ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT a través de les dades recopilades en el formulari habilitat a tal efecte en la web. Aquestes dades les conservarem mentre duri l’activitat de l’esdeveniment i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.

La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari a través de l’emplenament del formulari de participació habilitat per a tal efecte en la web i, seleccionant la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

  • Facilitar la formació i informació dels usuaris registrats en el Lloc web i realitzar, si escau, les gestions que siguin necessàries per a permetre la seva inscripció i l’assistència o seguiment dels cursos, jornades, esdeveniments i qualsevol altra activitat formativa, social, informativa i/o educacional en la qual l’usuari estigui interessat i que s’ofereixi a través de la web. Aquestes dades les conservarem mentre duri l’activitat de formació i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.

La legitimació per a aquesta finalitat de tractament de les dades personals és l’execució del contracte en el qual l’usuari és part, això és, per al manteniment, compliment, desenvolupament, control i execució de la relació contractual establerta entre vostè i ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT

  • Realitzar enquestes de satisfacció o estudis estadístics sobre el servei prestat per a millorar dia a dia l’experiència dels nostres usuaris. Les dades de caràcter personal se suprimiran una vegada hagi conclòs l’enquesta així com el temps raonable per a realitzar millores, activar nous serveis i complir els requisits que exigeixi la legislació aplicable amb una durada mínima de 3 anys.

El tractament de les seves dades es basarà en l’interès legítim per millorar la qualitat del servei. En cas no existir tal relació contractual, el tractament de dades es basarà en el consentiment de l’usuari recollit en la normativa actual vigent. Així mateix, en cas de retirar el seu consentiment a qualsevol dels tractaments, això no afectarà la licitud dels tractaments efectuats amb anterioritat.

Cessió o comunicació de dades personals i transferències internacionals

Les seves dades no es comunicaran ni seran cedides a tercers tret que existeixi alguna obligació legal o a aquells prestadors vinculats al Responsable que actuen com a encarregats del tractament així com els nostres proveïdors de serveis. També, per imperatiu legal, atès que som gestors d’equipaments públics, cedim les dades a l’Institut Barcelona Esports, per finalitats estadístiques.

No es realitzen transferències internacionals de dades, en cas què en algun moment poguessin realitzar-se, se li comunicaria a fi d’obtenir el seu consentiment.

Actualització de dades
És important que perquè puguem mantenir les dades personals actualitzades, l’usuari ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en aquestes, en cas contrari, no responem de la veracitat d’aquestes.
L’usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces garantint que tota la informació facilitada correspon amb la situació real, que està posada al dia i és exacta, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació.

Dades de Tercers
Si l’usuari facilita dades de terceres persones per a qualsevol finalitat a ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT, garanteix que ha obtingut aquestes dades de forma lícita, que ha informat prèviament els afectats, obtenint el seu consentiment per a comunicar-les i que la informació facilitada és exacta i veraç.

Caràcter obligatori de la informació sol·licitada
Tots els nostres formularis compten amb un asterisc (*) en les dades obligatòries. Si l’usuari no omple aquests camps, o no marca la casella d’acceptació de la política de privacitat, no es permetrà l’enviament de la informació.

Drets dels interessats
Té dret a accedir a les seves dades i a obtenir confirmació sobre el seu tractament, així com una còpia de les dades personals objecte de tractament. Té dret a actualitzar-les i a sol·licitar la rectificació de les dades que siguin inexactes o sol·licitar la supressió quan les dades no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recaptades. Pot sol·licitar la limitació en el tractament de les seves dades i oposar-se al tractament d’aquestes revocant el seu consentiment, així com exercir el dret a la portabilitat de les dades. De la mateixa manera, té dret a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades personals. Pot exercir els seus drets contactant amb nosaltres C/ Blesa, 27 - 08004 Barcelona (Barcelona) o en el correu electrònic lopd@lleuresport.cat
Si considera que els seus drets no s’han atès degudament, té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control a www.aepd.es

Tractament de dades de Menors d’edat
Qui facilita les dades a través dels formularis d’aquesta web i accepta el seu tractament declara ser major de 14 anys, quedant prohibit l’accés i ús del portal a menors d’aquesta edat. Si en algun moment, el Responsable detecta que un menor de 14 anys ha proporcionat dades de caràcter personal, procedirem a la cancel·lació d’aquestes. Així mateix, els pares o tutors podran en qualsevol cas dirigir-se a ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT per a bloquejar el compte d’accés dels menors al seu càrrec que s’haguessin registrat falsejant la seva identitat.

Xarxes Socials
L’objecte de les eines com Facebook, Twitter, Instagram, etc. o altres xarxes socials és donar visibilitat i difusió a les activitats que desenvolupa la nostra organització. Aquestes eines emmagatzenen dades personals en els servidors dels serveis respectius i es regeixen per la seva pròpia política de privacitat. Es recomana la revisió i la lectura de les condicions d’ús i política de privacitat de la xarxa social en el moment de registrar-se, tenint en compte les diferents possibilitats de configuració en relació al grau de privacitat del perfil d’usuari en la xarxa social.

Així mateix, el Responsable es reserva el dret d’eliminar de les seves xarxes socials qualsevol informació publicada per tercers que vulneri la legalitat, inciti a fer-ho o contingui missatges que atemptin contra la dignitat de persones o institucions. Com també el dret a bloquejar o denunciar el perfil autor d’aquests missatges.

Tractament de Cookies
Una cookie és un petit arxiu que es descarrega i emmagatzema en l’ordinador de l’usuari quan aquest accedeix a una pàgina web. Les cookies permeten a la web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació de l’usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per a reconèixer a l’usuari.
L’usuari té l’opció d’impedir la generació de cookies, mitjançant la selecció de la corresponent opció en el seu programa de navegador. Pot obtenir més informació llegint la nostra Política de Cookies.

Data d’Actualització: 31/8/2020