Colom

RENOVEM COLOM

Ens  fa molta il·lusió compartir amb tots vosaltres que per fi podem anunciar que l’agost vinent inaugurarem la nostra nova sala de fitnes i cardiovascular amb nou equipament esportiu d’alta gamma i moltes millores mediambientals i estructurals, que van des de la innifugació de tots els sostres, la renovació dels terres de les dues plantes i la creació d’un accés directe de fitness a cardio a través d’una escala, la qual s’ubicarà al final de les dues sales per a facilitar la comunicació entre la primera i la tercera planta.

Després de molts mesos analitzant la maquinària que millor s’adaptés al nostre projecte, a les tendències del nostre sector, i a les necessitats actuals, CEM Colom ha signat un conveni amb l’empresa Lifefitness, empresa capdavantera en la indústria de màquines específiques per a gimnasos.

En aquesta nova etapa renovarem tot el pes lliure, l’equipament cardiovascular, ampliarem la maquinària per al treball de força i introduirem moltes novetats amb equipament específic funcional i d’alta intensitat.

Volem que l’espai de la sala de fitnes sigui molt més divertit, adaptat a totes les persones, i sobretot un lloc on aprendre a entrenar estigui a l’abast de totes les persones.

Tota la maquinaria és de la gamma més alta del mercat actual, s’ajusta a les tendències actuals, és molt funcional, i sobretot està dissenyada per treure el màxim rendiment de l’entrenament de cada persona. Gran part de la maquinaria es presenta amb tecnologia integrada que permet comprovar les millores en els entrenaments, aprendre a entrenar, participar en jocs i competicions, tenir comunicació directa amb els tècnics, i sobretot ser una eina de motivació.

Dins de la pròpia sala de fitnes s’organitzaran classes col·lectives i entrenaments grupals adaptats als diferents objectius i necessitats dels nostres abonats.
La sala estarà diferenciada per diferents espais que comentem breument:

Espai pes lliure:
tot el material de pes lliure es renovarà per complet, afegint nous elements per als amants de l’entrenament de la força.

Espai maquinària de discos: 
una altra de les novetats, comptarem amb 5 màquines d’entrenament amb disc: 3 per a l’entrenament del tren inferior i 2 per al treball de la zona superior del cos, aquestes màquines simulen el treball de pes lliure però d’una forma més senzilla.

Espai cardiovascular:
les noves màquines cardiovasculars estan dotades de tecnologia i connectivitat que permetran crear sessions personalitzades per controlar el teu entrenament i fer del que abans era rutinari, un repte diari.

Espai maquinària amb selector:
aquest espai tindrà més de 15 màquines per entrenar la força de tots els grups musculars. La gran majoria de les màquines es poden treballar de forma unilateral, és a dir tots dos braços funcionen de forma independent. El disseny de les màquines permet que s’adaptin a les característiques de totes les persones i tots els nivells de forma.

Espai funcional i d’alta intensitat:
al principi de la nostra sala de fitnes tindrem, una estructura de treball funcional, dissenyada per fer molts exercicis amb el pes del cos d’una forma molt dinàmica i divertida.

Per fer tota aquesta nova implantació a partir del dia 3 de juliol resituarem la sala de fitness a la planta baixa de la instal·lació, deixant la major part de les màquines perquè l’entrenament no es vegi afectat. Pel que podreu seguir entrenant amb nosaltres! Així mateix i per agrair-vos la confiança tindreu accés gratuït a la sala de fitnes del CEM Can Ricart. 

Estem segurs de que les molèsties ocasionades per aquests canvis valdran la pena.

No et perdis la inauguració el dia 21 d’agost on hi hauran sessions especial a l’espai funcional i circuits dirigits pels nostres tècnics durant tot el dia.

Més exercicis, més activitats, més diversió, més tecnologia, més maquinaria: MÉS FITNES.