header

TRIATLÓ INDOOR SOLIDARI 2018, JA ARRIBA LA DESENA EDICIÓ

Ja tenim data, ja tenim entitat a la qual dedicar el millor dels nostres esforços, ja tenim la il·lusió per l’arribada del gran dia, i, sobretot, ja tenim 10 anys. Sí, has llegit bé, ja portem 10 edicions del triatló més solidari de la ciutat, i per celebrar-ho, aquest any volem que l’esdeveniment de la solidaritat esportiva sigui encara més especial.

Cada any ens esforcem per fer aquest esdeveniment una mica més gran. Intentem que més gent pugui gaudir d’un dia especial i diferent, que la donació i l’esforç de tots ajudi a aquelles persones que ho necessiten, i que totes les persones que fan aquest dia tan especial sentin que estan aportant un granet de sorra molt important en l’equilibri social de la ciutat. Però, sobretot, cada edició ens esforcem perquè el triatló indoor solidari no perdi la seva essència, aquesta essència que el fa accessible per a tothom, que fa que tots els participants es sentin cuidats, aquell dia en què cada gota de suor té un sentit solidari, i en el qual l’objectiu és unir esport, salut, diversió, emocions fortes i solidaritat. Ens sentim molt orgullosos dels missatges que ens envieu cada any explicant les vostres experiències, lo bé que ho heu passat, lo bé que us han cuidat els voluntaris, i el que us ha agradat la vostra bossa de l’esportista. Aquests missatges, i les ganes d’ajudar les persones que més ho necessiten ens dóna una motivació extra per seguir fent el nostre triatló solidari una miqueta millor a cada edició.

El desè triatló indoor solidari es celebrarà el dissabte 12 de maig, i en breu us donarem informació tant de l’entitat per a la qual recaptarem fons, com del projecte social per al qual va a parar la donació que aconseguim amb l’esforç i dedicació de tots.

Si cada any us recomanem que no us perdeu l’esdeveniment, aquesta edició us avancem que si decidiu no anar us perdreu un gran espectacle. A més, perquè la duresa de la prova no sigui una excusa per no participar, aquest any us oferim un servei d’entrenament específic gratuït per a la preparació del triatló solidari. A Can Ricart tindrem diverses sessions d’entrenament setmanals en un horari especial, orientades a la preparació física especifica d’un triatló de les característiques del que organitzem en els nostres centres esportius. Així que, el nostre objectiu és veure-us arribar al dia del triatló en bon estat de forma perquè gaudiu de la prova com mai ho havíeu fet abans. No dubteu a demanar informació sobre els entrenaments a la recepció dels dos centres esportius.

Ja sigueu participant, voluntaris, animadors/es, o simplement cada any ens envieu la millor de les energies perquè l’esdeveniment sigui un èxit, us animem a participar un cop més. Les inscripcions s’obriran a principis d’abril 2018, així que no us perdeu els entrenaments previs, i veniu a gaudir del triatló indoor solidari.