Sala Fitnes Colom

SALA FITNES

La nostra sala de fitnes és una de les sales més carismàtiques de la ciutat de Barcelona. És un espai obert de 277m2 dividits en dues plantes i visió directa a la pista on es va fer una de les proves dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

La distribució de la sala està dissenyada per treure el màxim rendiment dels nostres abonats, a la planta baixa podràs trobar una zona de treball funcional i totes les màquines i elements necessaris per treballar la força. A la planta de dalt disposaràs de maquinària d'última tecnologia per entrenar la resistència o el sistema cardiovascular.

Més exercicis, més activitats, més diversió, més tecnologia, més maquinària: MÉS FITNES.

Espai maquinària

ESPAI DE MAQUINÀRIA AMB SELECTOR

Aquest espai té més de 15 màquines per entrenar la força de tots els grups musculars. La gran majoria de les màquines es poden treballar de forma unilateral, és a dir els dos braços funcionen de forma independent. El disseny de les màquines permet que s'adapti a les característiques de totes les persones i a tots els nivells de forma.

Maquinaria de Discos

ESPAI PES LLIURE

Tot el material de pes lliure està renovat, amb molts elements per als amants de l'entrenament de la força. L'espai compost de bancs, discos, barres de totes les mides i formes perquè el teu entrenament sigui segur i efectiu.

Espai alta intensitat

ESPAI MAQUINÀRIA DE DISCOS

Us trobareu amb 5 màquines d'entrenament amb disc. 3 per a l'entrenament del tren inferior i 2 per al treball de la zona superior del cos, aquestes màquines simulen el treball de pes lliure però d'una forma més senzilla.

Espai funcional

ESPAI FUNCIONAL

Al principi de la nostra sala de fitness comptem amb una de les estrelles de l'entrenament funcional, una estructura dissenyada per fer infinitat exercicis amb el teu propi pes d'una forma dinàmica i molt divertida.

Espai cardiovascular

ESPAI CARDIOVASCULAR

Les noves màquines cardiovasculars estan dotades de tecnologia i connectivitat que permeten crear sessions personalitzades per controlar el teu entrenament i fer del que abans era rutinari, un repte diari.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ!

  • ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat
  • Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a: