Activitats Dirigides

ACTIVITATS DIRIGIDES

Oferim unes activitats dirigides setmanals per ajudar a posar-se en forma divertint-se i desconnectant del dia a dia amb l’ajuda dels nostres tècnics. Per posar-se en forma, recomanem provar activitats dels diferents grups:

CARDIOVASCULAR

EXERCITACIÓ CARDIOVASCULAR

EXERCITACIÓ CARDIOVASCULAR

WALKING

Activitat consisteix en passejades a l’aire lliure millorant la teva condició física a nivell cardiovascular, per la ciutat de Barcelona. A més a més està recomanada per tots els públics, gràcies a que és una activitat de baix impacte per les nostres articulacions.

SPORTOP

Activitat d’ús lliure de la pista de frontó on es pot jugar a bàsquet, fútbol i frontó.

CICLO INDOOR

Activitat d’alta intensitat de treball de resistència amb bicicleta estàtica de pinyó fix, dirigida per un instructor, tot seguint el ritme musical. Inscripció prèvia a la sala de fitness.

RUNNING

Activitat en grup en la que es surt a córrer, amb un dels nostres tècnics especialitzats, per diverses rutes de Barcelona. Inscripció prèvia a la recepció del centre.

ZUMBA

Classes de ball de mitja intensitat molt divertides on ens posem en forma d'una manera molt original, amb ritmes exòtics fusionats amb músiques llatines i música internacional actual.

COS I MENT

COS I MENT

Cos i Ment

PILATES

Activitat de gran qualitat de moviment basada en els exercicis de mètode pilates on prima el treball d’alineació, respiració, fluïdesa i concentració per obtenir millores de força i mobilitat.

IOGA TERAPÈUTIC

Variant del Hatha Ioga adaptada a les capacitats de cada un. Indicat per a patologies com fibromialgia, fatiga crònica, malalties reumàtiques, depressió, estrés, etc.

IOGA / IOGA 90'

Activitat en què s’utilitzen exercicis propis d’aquesta disciplina combinades amb tècniques d’estirament i relaxació.

MEDITACIÓ

És la pràctica d’un estat d’atenció mental conscient que ens porta a un coneixement profund del nostre ser.

MIXTES

ACTIVITATS MIXTES

Activitats Mixtes

CAPOEIRA

Activitat de condicionament físic que barreja dansa i lluita al ritme de la música afrobrasilenya.

GRIT

30 minuts d’entrenament intervàl·lic d’alta intensitat que et posarà en forma súper ràpid. L’entrenament GRIT està basat en la ciència més revolucionària. Combina la força de l’entrenament personal i la motivació del treball en grup.

GIM SÈNIOR

Activitat física dirigida al col·lectiu de la gent gran, orientada a mantenir i/o millorar la forma física.

SYNERGY (30')

Activitat a la estructura synergy on podem treballar diferents sessions (durada 30'):

  • Intervàlica: treball de tonificació i cardiovascular per intervals.
  • Gac: enfoncat al treball de cames, glutis i core.
  • Extreme: intensitat màxima.
  • Tono: treball de tonificació.

TONOFIT 45'

Activitat on es realitza un treball cardiovascular molt variat i dinàmic, alternant exercicis de tonificació i estiraments.

Millora el tó i la resistència muscular, cremant greix al mateix temps.

TONIFICACIÓ

ACTIVITATS DE TONIFICACIÓ

tonificació

CORE 15'

Sessió d’entrenament de la zona mitja del cos, implicant així l’abdomen, els músculs oblics i els de la part baixa de l’esquena.

GAC (GLUTIS, ABDOMINALS I CAMES)

Sessions on es treballa exclusivament el to muscular del glutis, abdominals i cames amb acompanyament musical.

BODY PUMP

Sessió destinada a la millora de la força – resistència i correcció postural, mitjançant el treball dels grans grups musculars amb barres i discos al ritme de la  millor música.

TONO 45'

Activitat on es realitza un treball cardiovascular molt variat i dinàmic, alternant exercicis de tonificació i estiraments. Millora el tó i la resistència muscular, cremant
greix al mateix temps.

AQUÀTIQUES

ACTIVITATS AQUÀTIQUES

Aquatiques

AIGUAEXTREM

Programa variat que es fa a la piscina poc profunda on es combina el treball cardiovascular de força, resistència i flexibilitat.

AIGUAGAC

Sorprèn-te de la força de l’aigua amb aquesta sessió cardiovascular, on amb el ritme de la música treballaràs de forma segura i efectiva tant cames, glutis i abdomen, a partir d’exercicis en l’aigua.

AIGUASALUT

Activitat física a la piscina dirigida al col·lectiu de la gent gran, orientada a mantenir i/o millorar la forma física.

AIGUAFIT

Sessió a la piscina on l’objectiu principal és la tonificació de tot el cos, amb diferents materials i amb suport musical.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ!