Activitats Dirigides

ACTIVITATS DIRIGIDES

Oferim unes activitats dirigides setmanals per ajudar a posar-se en forma divertint-se i desconnectant del dia a dia amb l’ajuda dels nostres tècnics. Per posar-se en forma, recomanem provar activitats dels diferents grups:

CARDIOVASCULAR

EXERCITACIÓ CARDIOVASCULAR

EXERCITACIÓ CARDIOVASCULAR

CICLO INDOOR

Activitat d’alta intensitat de treball de resistència amb bicicleta estàtica de pinyó fix, dirigida per un instructor, tot seguint el ritme musical. Inscripció prèvia a la sala de fitness.

WALKING

Activitat consisteix en passejades a l’aire lliure millorant la teva condició física a nivell cardiovascular, per la ciutat de Barcelona. A més a més està recomanada per tots els públics, gràcies a que és una activitat de baix impacte per les nostres articulacions.

ZUMBA

Classes de ball de mitja intensitat molt divertides on ens posem en forma d’una manera molt original. Mitjançant músiques internacionals i unes coreografies molt fàcils de seguir, activitat per totes les edats. Aconseguiràs un entrenament de tot el cos. Mou els malucs!!!

SPORTOP

Activitat d’ús lliure de la pista de frontó on es pot jugar a bàsquet, fútbol i frontó.

WILLPOWER

Activitat que combina moviments basats en l’alineació de PILATES® i ioga amb fortes cal·listènia atlètiques i principis de ball; produint entrenaments segurs i eficients per a tots els nivells. 

COS I MENT

COS I MENT

Cos i Ment

IOGA / IOGA 90'

Activitat en què s’utilitzen exercicis propis d’aquesta disciplina combinades amb tècniques d’estirament i relaxació.

PILATES

Activitat de gran qualitat de moviment basada en els exercicis de mètode pilates on prima el treball d’alineació, respiració, fluïdesa i concentració per obtenir millores de força i mobilitat.

IOGA TERAPÈUTIC

Variant del Hatha Ioga adaptada a les capacitats de cada un. Indicat per a patologies com fibromialgia, fatiga crònica, malalties reumàtiques, depressió, estrés, etc.

MEDITACIÓ

És la pràctica d’un estat d’atenció mental conscient que ens porta a un coneixement profund del nostre ser.

TONIFICACIÓ

ACTIVITATS DE TONIFICACIÓ

tonificació

SYNERGY

Activitat amb l'estació funcional "synergy" on podem treballar diferents sessions.

CAPOEIRA

Activitat de condicionament físic que barreja dansa i lluita al ritme de la música afrobrasilenya.

GAC (glutis, abdominals i cames)

Sessions on es treballa exclusivament el to muscular del glutis, abdominals i cames amb acompanyament musical.

BODYPUMP

Sessió destinada a la millora de la força-resistència i correcció postural, mitjançant el treball dels grans grups musculars amb barres i discos al ritme de la millor música.

BOOTYBARRE

Es tracta d'un divertit i energètic entrenament que fusiona tècniques de dansa, Pilates i ioga tonificant tot el cos. Es una combinació perfecta de força i flexibilitat afegint un element cardiovascular utilitzant la barra de ballet.

GLOBAL TRAINING

Activitat en la que es combina una part cardiovascular amb exercicis de tonificació per tal d'obtenir una millora integral i sent cadascuna de les sessions totalment diferents.

GIM SÈNIOR

Activitat física dirigida al col·lectiu de la gent gran, orientada a mantenir i/o millorar la forma física.

TONOCICLO

Sessió variada i dinàmica amb acompanyament musical tonificant tots els grups musculars i treballant la resistència cardiovascular amb la bicicleta estàtica.

XPRESS ABD

Treball intens de manteniment i millora del to muscular de la zona abdominal.

AQUÀTIQUES

ACTIVITATS AQUÀTIQUES

Aquatiques

AIGUAEXTREM

Programa variat que es fa a la piscina poc profunda on es combina el treball cardiovascular de força, resistència i flexibilitat.

AIGUAGAC

Sorprèn-te de la força de l’aigua amb aquesta sessió cardiovascular, on amb el ritme de la música treballaràs de forma segura i efectiva tant cames, glutis i abdomen, a partir d’exercicis en l’aigua.

AIGUASALUT

Activitat física a la piscina dirigida al col·lectiu de la gent gran, orientada a mantenir i/o millorar la forma física.

AIGUAFIT

Sessió a la piscina on l’objectiu principal és la tonificació de tot el cos, amb diferents materials i amb suport musical.

ALTA INTENSITAT

ALTA INTENSITAT

Activitats Mixtes

GRIT

30 minuts d'entrenament intervàl·lic d'alta intensitat que et posarà en forma súper ràpid. L'entrenament GRIT està basat en la ciència més revolucionària. Combina la força de l'entrenament personal i la motivació del treball en grup.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ!