CAMPUS OLÍMPIA JOVE FIT

Al campus de fitness per a joves, es realitzaran una varietat d'activitats dissenyades per millorar la condició física, la força, la resistència i la salut en general. Algunes de les activitats típiques que es poden dur a terme en un campus de fitness per a joves inclouen:

Programes d'entrenament:

Es realitzaran entrenaments físics adaptats al nivell de condició física, edat i objectius personals. Això inclou exercicis de resistència, com ara entrenament funcional, exercicis cardiovasculars, com córrer, saltar la corda o entrenaments HIIT.

Classes de fitness:

Es desenvoluparan classes grupals de diferents tipus d'activitats de fitness, com ara zumba, ioga, pilates, entrenament funcional, ball, fit-boxing i altres, perquè els joves puguin experimentar diferents formes d'exercici i trobar allò que més els agrada.

Activitats esportives:

A més dels entrenaments de fitness, també s'hi inclouen activitats esportives, com ara partits de futbol, ​​bàsquet, voleibol, tennis o qualsevol altre esport que sigui d'interès per als participants. Això permet combinar l´entrenament físic amb la pràctica esportiva i promoure l´esperit esportiu i la competitivitat.

Assessorament nutricional:

La nutrició és una part important del fitness i la salut en general. Al campus de fitness per a joves, s'ofereixen xerrades o tallers sobre nutrició i alimentació saludable, així com consells pràctics per portar una alimentació equilibrada i adequada per al nivell d'activitat física que fan.

Activitats recreatives:

A més de les activitats d'exercici físic, també s'hi inclouen activitats recreatives i d'oci, com ara sortides culturals, activitats aquàtiques, excursions, activitats socials i altres formes d'entreteniment per fomentar la interacció social i la diversió.

Avaluacions i seguiment:

Es realitzaran avaluacions inicials i seguiments periòdics per mesurar el progrés dels participants en termes de condició física, força i resistència. Això ajuda a establir metes i fer seguiment als avenços de cada participant.