Banner web colom_olimpia

Un any més el Campus Olímpia ja és aquí! Si t'apassiona l'esport aquest any és el teu. Tornem a la càrrega amb una gran novetat, aquest any farem tres modalitats de campus:

Novament ja estem organitzant i dissenyant totes les activitats i programació seguint les indicacions sanitàries actuals del sector de l'esport educatiu. Per això estem segurs que podrem oferir als infants i joves un entorn segur i de confiança que afavoreixi les relacions socials i personals, fomenti un ambient de joc segur i educatiu i vetlli pel seu desenvolupament. De la mateixa manera que, la gestió emocional, educativa i social són sempre molt presents en el disseny de la proposta de les nostres activitats.

Els torns seran des del 27 de juny fins al 2 de setembre. Els horaris seran: de matí (9 a 13h) de matí amb dinar (9 a 15h) o de tot el dia (9 a 17h).

A més, totes les setmanes comptarem amb un servei d'acollida de 8 a 9h (recordeu que ens haureu d'avisar amb un mínim d'una setmana d'antelació i que el servei es realitzarà en cas de tenir un mínim de nens/es inscrits/es).

A partir del 23 d'abril s'obrirà el procés de preinscripció en línia al campus a través del web d'ajuntament. La preinscripció és únicament per reservar la plaça del nen/a, no és una inscripció, per la qual cosa s'haurà de completar a la recepció de cadascun dels centres a partir del 25 d'abril, on haureu de facilitar la documentació dels vostres fills/ es (DNI pare/mare/tutor, DNI nen/nena o llibre de família, targeta sanitària, carnet de vacunes al dia) i realitzar el pagament dels torns.

Per realitzar aquesta preinscripció haureu d'entrar en aquest link https://www.barcelona.cat/vacances/ca/activitats-esportives on trobareu els campus de CEM Can Ricart i CEM Colom i haureu de facilitar les dades dels vostres fills/es, així com els vostres i indicar a quins torns i horaris els voleu preinscriure (aquesta pàgina no estarà activa fins al mateix dia 23 d'abril i és únicament per reservar la plaça, no és una inscripció).

En el cas de voler sol·licitar beca per al Campus Olímpia, el mateix 23 d'abril s'obrirà el procés de sol·licitud dels ajuts econòmics que es podrà sol·licitar fins al 23 de maig mitjançant un formulari en línia que trobareu al web de la campanya de l'Ajuntament de Barcelona https://www.barcelona.cat/vacances/ca/. Podreu consultar els requisits a la mateixa pàgina.

Recordeu que fins que no acudiu al centre a completar la preinscripció o bé a realitzar la inscripció als torns, no podreu demanar beca. Aquest any, podeu venir en horari de 10h a 20h per tramitar-la, ja que serà presencial. Per tramitar-ho, ens haureu de facilitar l'IDALU (identificador de l'alumne). En aquest mateix moment, ens facilitaran un PIN i amb aquest PIN podrem demanar ajut. Sense l'IDALU, no es podrà fer. Recordeu que només es pot demanar l’ajuda en un centre. Si es fan més peticions de beques, seran denegades.

Si teniu qualsevol dubte, ens podeu enviar un correu a campusolimpia@lleuresport.cat i us ajudarem.