Colom

Triatló 2017

triatló indoor solidària 2017

TRIATLÓ INDOOR SOLIDÀRIA 2017

La IX Triatló indoor solidària és una variant de les disciplines clàssiques que han estat adaptades a un Centre Esportiu Municipal, és a dir que la natació es fa en piscina coberta, el ciclisme en bicicleta estàtica a ritme de sessió de cicle indoor i la cursa a peu en un circuit pel barri.

En aquesta edició, volem fer un esdeveniment on poder ajudar a “Soñar despierto” que treballen perquè tots els nens en risc d’exclusió social que viuen en centres d’acollida i residencials tinguin les mateixes oportunitats que la resta de nens.

Organitzem una original Triatló Indoor on adaptem cada disciplina de la prova original a les nostres instal·lacions. L’acte es realitzarà al CEM Can Ricart, el proper 20 de maig. Els participants podran ser nois i noies majors de 17 anys de forma individual  o per equips.

L’objectiu de la prova és fer el màxim de Km. possibles en un temps preestablert que es convertiran en euros per a finançar un projecte de la “Soñar despierto“.

VENDA D’ENTRADES

  • Natació: a la piscina del centre, 25’ nedant per tal de sumar la distància total nedada.
  • Ciclisme: al pavelló, 40’ de ciclo indoor amenitzat amb una masterclass.
  • Carrera: a la Rambla del Raval, 30’ de cursa a peu per fer arribar el nostre missatge a tot el barri del Raval.

Aquest any la donació anirá destinada a la Fundació Soñar Despierto que col.labora en la integració social de menors i joves residents en centres d’acollida, residencials i centres oberts procedents d’ambients marginals i famílies desestructurades a través d’un projecte socioeducatiu.