Colom

Triatló 2016

web-02-03.754d7d6b04

CONSULTA LA NORMATIVA DE LA PROVA I DE CLASSIFICACIÓ

TRIATLÓ INDOOR SOLIDÀRIA 2016

Amb l’arribada de la primavera i el bon temps també arriba la vuitena edició de la triatló indoor solidària. El dissabte 30 d’abril del 2016, al CEM Can Ricart tenim una de les cites esportives i solidàries més emotives i divertides de la primavera.

Portem mesos treballant en l’organització d’aquest gran esdeveniment esportiu i solidari, perquè sigui un gran dia en el qual tots els participants, ja siguin esportistes habituals o no, passin un matí que difícilment oblidaran.

Continua llegint

FILOSOFIA

El Club Lleuresport, a més del treball cultural i esportiu que porta a terme des de ja 20 anys a Barcelona, té un departament exclusiu en la vessant social. Dins d’aquesta branca, i gràcies a la gestió d’instal·lacions municipals esportives, com ara el CEM Colom i el CEM Can Ricart ubicada al mig del barri del Raval, Lleuresport utilitza l’esport com a eina d’integració dels diferents col·lectius que el barri acull. Així, grups d’exclusió social, com drogodependents, sense sostre,  així com d’altres com els nens de carrer, i col·lectius de persones immigrants , dones sense els drets bàsics d’igualtat.. són els col·lectius on Lleuresport posa més atenció i esforços.

Continua llegint