Colom

Triatló 2015

Triatló
VII TRIATLÓ INDOOR SOLIDÀRIA

TRIATLÓ INDOOR SOLIDÀRIA 2015

Ja està aquí, el compte enrere ha començat i la nostra setena triatló indoor solidària ja comença a apuntar en l’horitzó. Ja tenim data, dissabte 18 d’abril 2015, ja tenim entitat, GUIMBARDA, que treballa des de fa molts anys amb nens i adolescents amb pluridiscapacitats, i que necessiten tota la nostra ajuda per poder desenvolupar projectes esportius que desenvolupen les capacitats físiques i mentals dels nens, i sobretot, ja tenim moltes ganes d’organitzar una gran festa perquè tots vosaltres gaudiu del nostre esdeveniment més important de l’any.

Les inscripcions s’obren dijous que ve, 5 de Març del 2015, i aquest any com a novetat us podreu inscriure a través de la nostra pàgina web www.canricart.com, i a través de les recepcions dels nostres centres esportius.

Portem mesos treballant perquè aquest any la triatló sigui  millor que la d’anys anteriors. Volem donar inici a la temporada de triatló amb molta il·lusió, intentant millorar en els errors d’altres anys i potenciant més els valors i característiques que fan a la nostra triatló única i diferent. Una vegada més, l’esport i la solidaritat es donen la mà i tots trèiem el millor de nosaltres mateixos per ajudar a persones que ho necessiten.

Ara ja ho saps, el dissabte 18 d’Abril tens una cita amb l’esport més solidària en el CEM Can Ricart. Recorda que l’any passat molta gent es va quedar sense inscripció per esperar a l’últim moment, així que el 5 de Març inscriu-te en nostra triatló i no ho deixis per a l’últim dia. El preu de la inscripció és de 7 Euros que seran part de la donació que entre tots aportarem a l’entitat d’aquest any.

T’ESPEREM UN ANY MÉS!!!