Colom

Triatló 2014

triatlo1

 Què és la Triatló Indoor Solidària?

És un esdeveniment esportiu i solidari organitzat pel CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA i que es celebra en el CEM RAVAL CAN RICART. La prova esportiva consisteix en l’organització d’un triatló adaptat a unes instal·lacions esportives cobertes. És a dir, el nostre triatló té una prova de natació dins d’una piscina de 25 metres, una prova de ciclisme utilitzant les bicicletes estàtiques, i una prova de carrera a peu en un circuit tancat però pel centre de Barcelona. El guanyador o guanyadora és qui aconsegueix nedar més distància, pedalejar més quilòmetres, i fer més voltes al circuit urbà.

Participa en la VI edició de la Triatló Indoor Solidària

El proper 26 d’abril celebrarem la  VI Triatló Indoor Solidària organitzada pel Club Lleuresport. L’any passat, va ser l’edició amb més participants des que celebrem aquest esdeveniment.

Per primera vegada la participació d’abonats dels dos centres esportius, que gestiona l’empresa club Lleuresport, va ser la més alta de la nostra curta però intensa història com a organitzadors d’aquest esdeveniment esportiu.

Inscripcions obertes a partir del dilluns 10 de març

El proper dissabte 26 d’abril celebrarem la sisena edició de nostra Triatló Indoor Solidària. Aquest any els diners recaptats en aquesta plataforma solidària seran destinat a l’entitat Arrels , que treballa des de fa molts anys oferint allotjament, alimentació i atenció social i sanitària a homes i dones que es troben en situacions extremes a la nostra ciutat. Voluntaris i treballadors d’Arrels, persones afectades per aquest problema i nosaltres cridem: ningú dormint al carrer! #ningudormintalcarrer.