Colom

Entrenador personal

QUÈ SÓN ELS ENTRENADORS PERSONALS?

Els entrenadors personals són uns professionals del món de l’esport. El seu treball consisteix a ajudar a les persones a aconseguir els seus objectius, desitjos o necessitats esportius d’una manera individual i especialment adaptada a cadascú.

L’entrenador/a personal analitza l’objectiu o necessitat del seu client/a, els converteix en el seu propi objectiu i dissenya les estratègies per aconseguir satisfer-los. Totes les accions realitzades són prèviament planificades, estructurades i executades dins d’uns paràmetres esportius que sobretot cuiden el client/a.

Recomanem la contractació d’un entrenador/a personal, ja que, a més, proporciona un procés d’ensenyament i aprenentatge esportius, que serveix per a tota la vida. Els objectius poden ser molt diferents: perdre pes, augmentar la massa muscular, tonificar, aprendre a nedar, millorar marques esportives, guanyar força, o millorar la resistència cardiovascular, entre altres.

PER QUÈ UN ENTRENADOR/A PERSONAL?

Les raons per tenir un entrenador/a personal són innombrables, encara que per a nosaltres aquestes són les més importants:

  • RESULTATS: ja que és la manera més eficaç d’aconseguir resultats i aconseguir per fi els objectius marcats.
  • MOTIVACIÓ: perquè l’entrenador/a personal és capaç de motivar no solament en el moment de la sessió d’entrenament, ja que sempre està prop del procés d’entrenament.
  • DIVERSITAT: perquè la diversitat d’exercicis és molt gran i l’aprenentatge molt complet gràcies a aquesta gran diversitat d’exercicis.
  • SEGURETAT: perquè l’entrenament ha de ser a més d’eficaç segur, i l’entrenador/a personal sempre dissenya entrenaments segurs.
  • DIVERSIÓ: perquè l’entrenament pot ser avorrit si no se sap com enfocar-lo , i l’entrenador/a personal sempre dissenya entrenaments divertits.

TIPUS D’ENTRENAMENT PERSONAL

Disposem de diferents tipologies d’entrenament personal, per poder adaptar-nos a les necessitats de les persones que contracten aquest servei i així poder oferir-lo de manera més especialitzada . Tenim professionals especialment formats per a cadascuna d’aquestes tipologies.

entrenador-personal-fitness-can-ricart-gimnas-barcelona

ENTRENAMENT PERSONAL EN FITNESS
Entrenament específic per a totes aquelles persones que tenen objectius com perdre pes, guanyar massa muscular, millorar l’estat físic o aprendre a treure beneficis de l’entrenament.

entrenador-personal-aquatic-can-ricart-gimnas-barcelona

ENTRENAMENT PERSONAL AQUÀTIC
Aprendre a nedar o a moure’s a l’aigua és molt important per a persones que no han tingut l’oportunitat d’aprendre’n durant els anys de la seva infància. Amb els nostres entrenadors especialment formats en el medi aquàtic es pot aprendre a nedar, a millorar la tècnica natatòria, a superar unes proves físiques o oposicions, o a recuperar-se d’algun tipus de lesió de la qual no es pot fer recuperació en el medi terrestre.

entrenador-personal-adaptament-can-ricart-gimnas-barcelona


ENTRENAMENT PERSONAL EN SALUT I ADAPTACIÓ
El nostre tipus de vida sedentària i els nostres propis errors posturals fan que cada vegada més tinguem problemes musculars i articulatoris. Els nostres entrenadors personals fisioterapeutes treballen l’enfortiment dels punts febles de cadascú , per facilitar la recuperació de les lesions i per prevenir-les.

entrenador-personal-aquatic-can-ricart-gimnas-barcelona

ENTRENAMENT PERSONAL EN PILATES
La pràctica controlada per un/a professional del mètode Pilates permet sentir-se millor en deu sessions, veure’s millor en 20 , i tenir un cos nou en 30 . El Pilates és un mètode dissenyat per treballar la musculatura més profunda de l’organisme, millorant la postura, desenvolupant una major consciència corporal i, sobretot, protegint la columna vertebral.

entrenador-personal-proves-fisiques-can-ricart-gimnas-barcelona


ENTRENAMENT PERSONAL EN PROVES FÍSIQUES
En el cas que calgui ajuda per passar unes proves físiques o unes oposicions, nosaltres disposem de les instal·lacions i el material necessaris per ajudar a superar-les. A més, també comptem amb professionals especialment qualificats per a preparar per a aquest tipus de proves.

entrenador-personal-assoliment-de-fites-can-ricart-gimnas-barcelona

ENTRENAMENT PERSONAL EN ASSOLIMENT DE MARQUES I RENDIMENT ESPORTIU

Aquest entrenament personal està dissenyat per a tots els esportistes, ja siguin professionals o amateurs, que competeixen en proves esportives col·lectives o individuals. Es dissenyen programes individualitzats adaptant-nos en les característiques de la competició i de l’esportista.

Si vols rebre informació o suggerir alguna cosa fes clic més abaix:

Formulari de contacte

Escriu el teu nom (obligatori)

El teu e-mail (obligatori)

Missatge (obligatori)


Accepto la poliítica de privacitat del centre (Consulta la nostra política de privacitat aquí)