Colom

COLOM ES RENOVA

COLOM ES RENOVA banner

COLOM ES RENOVA

Aquest estiu estem renovant els diferents espais del centre per tal de millorar la llicència ambiental, l’accessibilitat i, sobretot, per millorar la teva experiència al centre.

Durant el mes de juny vàrem renovar la sala de ciclisme indoor i les bicis que, si encara no has provat, t’animen a participar en una de les classes que t’oferim.

A partir del 7 d’agost arriba el torn de la piscina on millorarem l’accessibilitat i el clima. Mentre estiguem treballant en aquest espai traslladem els aiguagims al CEM Can Ricart.

Ja queda menys per a la reobertura de les sales de fitnes i cardiovascular el proper 21 d’agost, amb la nova maquinària de Life Fitness en el pes lliure, el cardio i l’entrenament personal, així com nous acccesos.  Per tal de poder-ho deixar tot llest, el cap de setmana del 19-20 d’agost, el centre romandrà tancat.

Durant els dies de tancament, mourem l’accés i la recepció provisionalment a la plaça Joaquim Xirau per tal de que es pugui fer el canvi de la porta d’accés al centre i de tota la recepció. Així doncs, a partir del 21 d’agost, podràs accedir al centre per aquesta nova entrada.

També aprofitem per avisar-te que haurem de realitzar algunes actuacions als vestidors d’abonats i per això, durant uns dies utilitzaràs els recents reformats vestidors de grups. T’informarem de les dates exactes quan ho confirmem amb l’empresa constructora.

Recordeu que podeu accedir gratuïtament al CEM Can Ricart (c/sant oleguer, 10).

De nou, us demanem disculpes per les molèsties ocasionades durant aquest període.

TREBALLEM PER MILLORAR LA VOSTRA EXPERIÈNCIA.

 

Tags: , , , , , ,