Colom

Fitnes

SALA DE FITNES

La sala de fitnes del CEM Colom és una de les sales més carismàtiques de la ciutat de Barcelona, tenim el valor afegit de la quantitat de llum natural de la qual gaudim. L’espai és obert i podem gaudir d’entrenar a una sala de fitnes que comparteix espai amb una pista on es van fer una de les proves dels Jocs olímpics de Barcelona. Tenim unes infraestructures i instal·lacions de màxim nivell.

ASSESSORAMENT TÈCNIC

Disposem d’un servei tècnic de fitnes durant tot l’horari d’obertura del centre. Els nostres tècnics estan disposats a solucionar els dubtes o problemes esportius dels nostres abonats en qualsevol moment.


PROGRAMES ADAPTATS ALS OBJECTIUS I NECESSITATS DE CADA PERSONA

Disposem d’un sistema de programes d’entrenament adaptats a les necessitats i objectius de tots els nostres abonats. Depenent de l’objectiu, aquests programes estan dissenyats per incentivar les millores esportives dels usuaris de la sala de fitnes,  ja que cada dia que s’exerciten amb el programa, el tècnic o tècnica en supervisa la realització i canvia les intensitats i els exercicis una vegada que detecta una millora.

VALORACIÓ TÈCNICA

Totes les persones que s’inscriguin en el nostre centre han de passar una valoració de les capacitats amb un dels nostres especialistes. Es tracta d’una entrevista en la qual s’analitzen els objectius i necessitats esportives, lesions i malalties, gustos i preferències esportives…, per poder així elaborar una programació el més adaptada possible a les necessitats de cada persona.

Si vols rebre informació o suggerir alguna cosa fes clic més abaix:

Formulari de contacte

Escriu el teu nom (obligatori)

El teu e-mail (obligatori)

Missatge (obligatori)


Accepto la poliítica de privacitat del centre (Consulta la nostra política de privacitat aquí)